söndag, oktober 24, 2010

Grattis Isa

I helgen har det varit bloggkonferens i Haparanda. Inför evenemanget nominerades ett antal bloggar till priset "Bästa Blogg I Norr". Så även jag, vilket kom som en överraskning.

Tyvärr hade jag själv inte möjlighet att vara med igår, lördag, då den stora dagen inföll. En dag fylld med föreläsningar, mat och prisutdelning.

Att bli nominerad är en ära. Det var bl.a. mediamänniskor som hade plockat ut de 12 deltagarna. Tack alla ni som röstade på min blogg. Men det räckte inte.

Stort grattis till Isa, som vann. Isabelle, som hon egentligen heter, och jag har ett litet, litet förflutet ihop, då våra vägar korsades över ett gemensamt jobb i marknadsföringsbranschen för ett antal år sedan. Det blev ett mycket lyckat och snyggt resultat, eftersom hon är grafisk formgivare. (Se bild till höger.)

Själv inser jag ju att det är min smala lycka att jag inte vann. Jag vet ju vad alla Nobelpristagare i litteratur säger, när de får priset. Det hämmar. Det ställer oerhörda krav på den fortsatta produktionen.

Vilken tur jag hade!

*****
Här kan du läsa mer om bloggkonferensen.
Och ännu mer.
Här kan du läsa om evenemanget Blogg I Norr. (Förutsätter Facebookmedlemsskap.)

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: