måndag, april 11, 2011

Missade du ...

.. en viktig insikt ikväll?

Mattias Klums fantastiskt vackra och kloka film som ingick i SVT:s Vetenskapens värld idag.

Helt enkelt fantastisk.

*****

8 kommentarer:

Elisabet sa...

Och jag tittar på något annat helt fantastiskt! Kunskapskanalen visar en dokumentär som handlar om en tågresa från norra till södra Indien .., där människor berättar om sina liv och sina drömmar.

Det bästa jag har sett på länge!!

Inga-Britt sa...

Jag såg också den vackra filmen och njöt. Men man får också en känsla av ångest när man vet att vi skapelsens krona, trots att vi vet bättre, förstör så mycket. Vi får inte förstöra allt !!!!!!!

ab sa...

Missade den, men gläder mig åt den fina bilden ovan, vägen som kommer fram ur snön.

Bert sa...

Elisabet: Det går i repris på torsdagar kl 22. Jag har sett en del av avsnitten. Fascinerande hur man kan få folk att berätta.

Bert sa...

ab: Tack! Slask är väl inte min grej, förstås. Men visst är det en bra illustration av sakernas tillstånd. Åtminstone på våran stugväg. ;)

Bert sa...

Inga-Britt: Frågan är bara hur vi får folk att acceptera det.

ab sa...

Tänkte väl det. När jag såg bilden, kunde jag riktigt höra er i bilen: Titta, våren är på väg! Snart kommer alla blommor, hurra! Nu går vi in och lagar god mat och tar ett glas vin! :)

Sven sa...

Ja, helt fantastiskt. Barn som hoppar hage....det var längesedan man såg. Filmen är sponsrad av Postkodlotteriet......där man skall vinna pengar för att konsumera mera. Känns dubbelt.