lördag, november 26, 2011

Apropå ...

... Sverigedemokraternas nya principplan, med indelning av folk i tre kategorier inser jag att SD:are är skrajsna små människor som misslyckats att assimileras i världen.

*****
Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Leif sa...

SD's nationalgeografi avhandlades bl.a på den italienskinspirerade restaurangen Incontro i Gothia Towers. För övrigt ett alldeles utmärkt första klassens ställe.

Tre kategorier människor, är det bara viktigare sörlänningar, norrlänningar och stockholmare? Kan man verkligen avsky sina bordsgrannar? Undrar jag med anledning av det nya socialkonservativa partiet SD's landsdagar i Göteborg.

Leif sa...

<span>SD's nationalgeografi avhandlades bl.a på den italienskinspirerade restaurangen Incontro i Gothia Towers. För övrigt ett alldeles utmärkt första klassens matställe.  
 
Tre kategorier människor, är det bara viktigare sörlänningar, norrlänningar och stockholmare? Kan man verkligen avsky sina bordsgrannar? Undrar jag med anledning av det nya socialkonservativa partiet SD's landsdagar i Göteborg.</span>

V sa...

Känns mycket oroande att så korkade människor är invalda i riksdagen, hoppas dom som röstat in SD tänker om till nästa val!

Bert sa...

V: Med tanke på hur de "skött" sig i kommuner där de varit invalda, och uteblivit från i stort sett alla möten, måste väl väljarna så småningom undra vad det är för folk som finns på listorna. Får vi hoppas.

Leif sa...

Ett axplock av trovärdiga missbrukare?

Hörde med ena örat när några SD'are över några whisky pratade om kriminalvårdens utvecklingschef och tillika adjungerad professor i rättspsykiatrisk epidemiologi vid Karolinska Institutet samt den från SD avhoppade riksdagsledamoten Petzäll tydligen hade hamnat på samma vårdställe.

Professorn behandlades för alkolproblem medan den andre för sina alkohol- och drogproblem kombinerat. Jag vet inte om de möttes eller ens behandlades samtidigt, hörde inte allt.

Kanske mer intressant var att en av SD'arna hävdade att redan i ettan kunde man peka ut vilken av ungarna som skulle bli alkoholist. Kanske hade de själva börjat reflektera över sitt eget krökande med Säpo som som stod för leveranserna av spriten (Almedalen)?