tisdag, november 01, 2011

För övrigt tycker jag ...

.. att "Sommarpratarna" i SVT, är en pärla bland program.

Vi behöver goda samtal.

*****
Sommarpratarna.

5 kommentarer:

Oskar sa...

Hade detta varit den enda 'pratprogrammet' på TV hade jag hållit med dig men nu när varje kanal är full med liknande program så som Stjärnorna på slottet, Så mycket bättre etc etc. många timmar TV för liten krona tänker nog TV producenterna. Nej tacka vet jag bra dramatiserade serier om de så är svenska, danska, brittiska eller amerikanska. Just nu är det Mad Men som gäller hemma hos oss, kombinerat med House :)   Vad härligt det var att inte alltid hålla med Bengt :)

Oskar sa...

Jag föredrar själv dramatiserade serier där någon har tänkt efter före och skrivit ett manus, vilket framförs av bra skådespelare...hmmm det är härligt att inte alltid hålla med Bert :)

Bert sa...

Oskar: Variation är väl bra. Och dramatiserade serier finns ju i parti och minut (särskilt i parti, grossvis)

Vad det är härligt att inte alltid hålla med Oskar. ;)

Och vem fasen är Bengt!???

Oskar sa...

Ahh, det är något konstigt med din kommentars funktion så det blev två kommentarer men den första hade jag tagit bort...och sen ersatt av den andra trodde jag...men du ser.

Började känna mig lite tråkig som alltid sa....vad rätt du har Bert....Bengt är nog din okände onde tvilliingbror (en sån som brukar dyka upp i de dåliga dramatiserade serierna :)

Bert sa...

Oskar: Jo, jag är ju född i tvillingarnas tecken, så du har nog rätt. :D