lördag, februari 18, 2012

Stjärnklart

Hur ska vi nu göra?

Mulet. Sikten fullständigt borta över fjärden. Inga öar. Bara ett ljust grått töcken

Vaknade vid femtiden. gnistrade stjärnor.

Nu varnar SMHI för hårt väder med mycket snö. Blåst och drivbildning. Vår väg är inte den som prioriteras och en rätt besvärlig uppförsbacke i starten ställer till det ibland.

Kan man lita SMHI
Ryktet är inte obefläckat.

Kan vi stanna här till imorgon, som planerat?

Det känns inte helt stjärnklart.

*****

Skickat från min Samsung Mobil

5 kommentarer:

Leif sa...

Kanske den här mannen stannade bilen en stund utanför Umeå och råkade bli insnöad? Utan mobiltelefon men tydligen med vintersovsäck och väl påpälsad.

Bert sa...

Leif: Hör om den där historien på nyhetssändningarna idag. Men jag är lite tveksam till att historien är riktigt sann i alla delar. Kan man överleva två vintermånader utan mat i en översnöad bil?

Leif sa...

Ingenting är omöjligt i Sverige men det var nog på gränsen. Se här bara på en tecknad version av hur det kan gå till mellan jul- och nyår - Raketkatten i de djupa skogarna.

Leif sa...

<span>Ingenting är omöjligt i Sverige men det var nog på gränsen. Se här bara på en tecknad version av hur det kan gå till mellan jul- och nyår - Raketkatten i de djupa skogarna.</span>

Leif sa...

<span><span>Ingenting är omöjligt i Sverige men det var nog på gränsen. Se här bara på en tecknad version av hur det kan gå till i de djupa skogarna kring jul- och nyår. Raketkatten. </span></span>