torsdag, november 21, 2013

Ansvar

Nu har det väl ändå gått för långt. Jag tänker på att Trafikverket känt till brister på räls, som inte åtgärdats på grund av för lite pengar.

Men liv har man tydligen råd att spilla.

Sveriges infrastruktur är sorgligt och brottsligt eftersatt. Det är tydligt. Regeringen drar ner på anslagen och beter sig alltså kriminellt. Det beror förmodligen på att pengarna gått till shopping istället. Så kallat jobbskatteavdrag.

Det här börjar likna läget i Långtbortiztan.

Nu ligger ansvaret på dig, dig och dig.

Byt regering!
Byt Trafikverkets ledning!
Återreglera tågtrafiken!

*****

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara instämma/PV

Allmycke sa...

Samma här!
Regeringen vill LÅNA pengar för att ge de bäst bemedlade ytterligare ett jobbskatteavdrag - samtidigt som infrastrukturen sakta men säkert förfaller, en bit i taget. För att inte tala om sådana kärnverksamheter som att ta hand om barn och gamla, utbilda den kommande generationen och alla andra verksamheter som benämns "tärande"... Vi har inte råd att behålla en sådan regering ytterligare en mandatperiod!

Anonym sa...

Självklart ligger ansvaret på mig, eller rättare sagt oss nästa år. Fast jag har aldrig röstat blått i hela mitt förhållandevis långa liv. Bara varit något rödare. :-)

Bert Bodin sa...

Allmycke: Det blir dyrt i längden med den här regeringen. Men de är väl nöjda bara de hunnit undan själva. och sparat i ladorna.

Bert Bodin sa...

norbergianblue: Haha - Jo, med ålderns rätt blir man lite avtrubbad. ;-)