fredag, maj 29, 2015

Kommentarsfunktionen konstig?

Fick en signal om att det är svårigheter att kommentera på min blogg. Någon säger att  det krävs verifiering, bland annat.

Jag har inga som helst spärrar för dig som kommenterar hos mig. Jag har precis kontrollerat inställningarna och allt ser "helöppet" ut.

Men jag har märkt att Blogger har den del andra konstigheter för sig i andra sammanhang för tillfället. Att klicka på bilderna ger inte heller korrekt resultat. Bilderna ska presenteras mot svart bakgrund och med en "bildlist" längst ner på sidan där inlägget alla bilder kan klickas fram i storformat.

Jag undersöker vidare och tar gärna emot kommentarer från dig som kan. Jag vet du finns. Jag har fått flera kommentarer under dagen idag.

*****
*****

10 kommentarer:

Anonym sa...

Test från Benke

Anonym sa...

Det har länge varit besvärligt att kommentera här och verifieringen fungerar inte riktigt som den ska. Det visas ingen bild med bokstäver och siffror. Istället har jag använt audio där man får lyssna på en rost som läser upp olika siffror. Hitintills har det fungerat bra. Får se hur det går nu.


Lillan i Cornwall

Hillevi sa...

Mycket fin fågel i headern (visst är det väl en svartvit flugsnappare, trots att den ser grå ut, eller vad?)

Hillevi igen sa...

Jag har skaffat ett googlekonto just för att slippa verifieringen på blogspot. Då är det inga problem.

Hillevi sa...

Går rätt behändigt även med wordpresskontot. Sifferverifiering, ja, men det går snabbt. Ibland vill den att man ska välja bilder - knepigare - men då är det bara att "rechapta".

Bert Bodin sa...

Till alla! Tack för respons.

Jag har inte haft en aning om att det krävts någon som helst verifiering för att kommentera här. I grundinställningarna har jag tagit bort alla spärrar, så det måste vara något som blogger lagt in som obligatoriskt. Varför vet jag inte.

Undersöker vidare.

Bert Bodin sa...

Den svartvita flugsnapparen finns i en ljus variant, utan att därför vara en grå flugsnappare, som är en helt annan sort.

Bert Bodin sa...

Det verkar ha funkat. Men jag blir ju irriterad när jag själv valt att INTE kräva verifikation.

Turtlan sa...

För mig har det fungerat utan problem. Ja det har du väl märkt ;-))

Bert Bodin sa...

Jo. ;-)