måndag, augusti 03, 2015

Man ansvarar ju för ...

.. folkbildningen ibland. Jag är med i ett par intressanta grupper på Facebook, där man kan svara på, eller få svar på frågor om till exempel intressanta insekter, som man råkat på.

Idag var det jag som svarade.


Svaret lät sig inte dröja.

 
 
*****

2 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Underbart! "Fett nice", det ska jag köra med. Min man som är en nörd (jag får väl gå in på vad jag menar med det en annan gång) han med (ojoj) är med på någon sådan mer kunskapsinriktad sida. Den kanske handlar om stenålders arkeologi.
Apropå Facebook så kan jag bli så irriterad på folk som säger "Facebook är inget för mig, jag vill inte lägga ut statusuppdateringar om att 'nu sitter jag och tar en kopp kaffe på altanen'". Dom vet ju inte vad dom snackar om. Hörde just på Rapport om Obamas gröna linje som man först hade läst om på Facebook, Vita husets Facebooksida. Jag menar, Facebook är ett av våra medier. Det blir lite löjligt att förringa det som vissa gör. Dom har helt enkelt inte koll. Jag tycker Facebook på vissa sätt är fett nice.

Bert Bodin sa...

Där är vi överens. Det finns mycket nonsens på FB. Men det blir också vad man gör det till. Många missar att man själv kan sålla informationen, rensa i reklamen. Jag kan väl också erkänna att jag ibland lägger ut smålarviga grejer, men säg mig vilka medier som inte kan vara lite smålarviga nu och då.