onsdag, augusti 19, 2015

När det kommer nära

Det blev en annorlunda eftermiddag efter att telefonen ringde. Det var från jobbet. Jag jobbar ju inte på onsdagar, men får förstås ibland samtal när frågor inom mitt område dyker upp.

Men den här gången var det annorlunda. En av våra kolleger har försvunnit. Han har lämnat hemmet i bil igår förmiddag, och sedan dess har han inte hörts av eller synts till. Nu hade hans fru ringt till mitt jobb och berättat. 

Jag går förstås till jobbet för att vara med i diskussioner, ventilera, och bolla idéer ... Vad skulle vi kunna göra. Skulle vi kunna göra någonting alls, annat än vänta. En medarbetare tar bilen och åker till flygplatsen för att spana om hans bil finns där. Polis har redan varit på jobbet och förhört kollegerna innan jag kom dit. Man har också konstaterat att hans båt ligger kvar i hamn, så till stugan har han inte åkt. Till saken hör också att han lämnat sin mobil hemma. Till saken hör också att Mikael varit sjukskriven en längre tid.

Vi kan bara avvakta och hoppas.

Missing people är också kontaktade


*****
Uppdatering : Mikael återfanns nu sent på onsdagskvällen, efter ett och ett halvt dygn. Han är förd till sjukhus. Det är den information som är tillgänglig för närvarande.

5 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men så oroväckande! Man kan bara hoppas att det slutar lyckligt!

Bert Bodin sa...

Se uppdatering i inlägget!

Elisabet. sa...

Oj, så oroligt för anhöriga och vänner!

Bert Bodin sa...

Jo, så är det. Man kan nog inte föreställa sig det riktigt, riktigt, om man inte varit med om det själv.

Nu gick det bra. Han är välbehållen, efter de rapporter vi fått.

V sa...

Så skönt att han blev återfunnen!