tisdag, augusti 11, 2015

Råd

Någon som har en aning?

Eftersom jag har utmärkt dator och excellent mobil händer det ibland att min surfplatta kan bli liggande oanvänd en dag eller två.

Fråga: Varför får jag upp alla gamla kommentarer och alla gamla mess ( se "ikonerna" i plattans överkant!) från Messenger, när jag öppnar plattan. Jag har ju läst allt tidigare på mobilen eller i datorn. Är det någon inställning jag missat, eller ...?*****

4 kommentarer:

Allmycke sa...

Surfplattan kan inte tro att du är otrogen med datorn eller mobilen...

Bert Bodin sa...

Ja - Det var ju en intressant teori. Hm ...? Jag får skicka den på terapi.
:-)

Rexxie sa...

Det är ju bara så att exempelvis Facebook skickar ut aviseringarna till alla enheter som du är inloggad på; de vet ju inte vilken enhet du använder. När du sedan läser och kvitterar aviseringen på t.ex mobilen skickas det ju inte någon avisering tillbaka att Facebook skall plocka bort den första aviseringen på alla andra enheter.

Det är ju en av fördelarna med Sony Xperia om man har Stamina-läget påslaget. Då tar inte den emot några aviseringar när skärmen är släckt, och sedan när man tar den i bruk så frågar den Facebook om det finns några olästa aviseringar och så slipper man de som man redan läst.

Bert Bodin sa...

Men aviseringarna i mobilen släcks ju ut om jag har läst dem i datorn. Varför sker inte samma sak i plattan. Ofta används dessutom samma wifi.

Förstår inte logiken.