tisdag, december 29, 2015

26 procent ...

.. färre tittare, hade årets Kalle Anka i SVT.

Alla Sverigemokrater ... och så vi andra, som ledsnat på Kalle (Men inte Gina.)


*****

8 kommentarer:

Tredje året i Hjo sa...

Ej Sverigedemokrat: Kalle har jag tröttnat på för länge sedan. Och Gina också, även om jag knappt såg henne på julafton. Men nog är hon med överallt. Precis överallt.

Bert Bodin sa...

Kalle får vara för mig också. Men Gina är en frisk fläkt, tycker jag. Men ser man henne "överallt", så vet jag inte när du tittar på TV. ;-)

Elisabet. sa...

Samma här, det är länge sedan jag tittade på Kalle - ja, i så fall var det inte nödvändigt, utan mer att någon annan skulle se -. Jag tyckte att Gina var jättebra, men jag håller med Tredje i Hjo, för så är det ju, blir någon i ropet så ser man dem i mängder med program och det spelar ingen roll om det är Gina eller någon annan. Det är som att det aldrig är någon måtta åt något håll.

Bert Bodin sa...

Jo - Visst finns överdrifter. Det går "mode" i vissa personer.

Per-Anders sa...

Fram till för så där 25 år sedan missade jag aldrig Kalle Anka på julaftonen. Numera tycker jag Kalle funkar bäst som bakgrundsljud till allt pyssel som ska utföras på julaftonens eftermiddag (rusa runt med diverse middagsbestyr och hälsa diverse släktingar välkomna). Gina gillar jag, men risken finns att alltför stor exponering gör att hennes person blir utsliten i TV-rutan.

Steel City Anna sa...

Talande statistik! Själv tyckte jag att häxan surtant kunde hållit sej borta, håller med Arne Weise där.

Bert Bodin sa...

Men jag förstår inte ..... Inte har jag sett henne i rutan så mycket. Eller också tittar jag för lite på TV! ;-)

Bert Bodin sa...

Henne såg jag inte till. Men jag tittade inte kontinuerligt.