måndag, november 27, 2017

Åhlens ...

.. herravdelning. 12 kvadrat tofflor, morgonrockar, sockar och kalsonger inkört i ett avlägset hörn. Övriga 988 kvadrat ämnat åt kvinnorna.

Åhlens vill inte ha mig här.

*****

6 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Urdåligt! Det finns SÅ mycket snyggt och fräckt till män! Var handlar man kläder i Lule om man är man?

Bert Bodin sa...

@Ruta ett.
Nja, Åhlens är väl inte någon stor leverantör av herrkläder för min del. Men ett tag hade de en rätt bra avdelning för baskläder även för herrar.

I övdrig handlar jag på Brothers, Volt, Gant, eller om man vill ha det riktigt exklusivt går jag på Vitre, Bengts eller Hansens (Tommy Hilfiger, Morris, Peak Performance, Dahlin, m.fl.)

Utbudet är stort.

Monica sa...

Haha, ja så sant! Tänkt på det själv som kvinna när jag som jag rätt ofta gör köper presenter till män och verkligen får leta, händer att det inte finns någon avdelning alls för killar så jag måste fråga ibland: har ni ingen herravdelning?? I UK där är det bara att gå in i närmsta affär, oj vad mycket fint jag handlat där till både kvinnor, män och barn. Sen saknar jag såna där sybehörsavdelningar:-), dem får man leta efter också även i huvudstaden.

Bert Bodin sa...

@Monica.

Åhlens här i stan är en enda stor damekiperingsaffär. Kläder och lite tillbehör. Vet inte om det är generellt för företaget, eller om det är ett särfall här i stan.

Anonym sa...

I Skellefteå finns det heller ingen herravdelning på Åhléns. Min man fick en gång ett presentkort där i julklapp av arbetsgivaren, (som fanns i Stockholm). Det blev så att jag tog över det istället! ellem

Bert Bodin sa...

@ellem.

Då var det väl tänkt att maken skulle köpa en julklapp till dig, förstås.

😉