lördag, november 11, 2017

Det fortsätter

Problemet fortsätter. Idag försökte vi stämma träff med två bekanta för att fika ute på Djurgården. Inte gick ju det inte. Fullsatt överallt, fick oss at återvända in till stan och där fick vi faktiskt ner våra rumpor på ett fik i NK:s källare. Efter tjugo minuters köande fick vi vårt kaffe och vår bulle.

Kul att träffa Kristina och Monica. Monica träffade vi för första gången. Kristina har vi inte träffat på, hör och häpna, 28 år då hon firade nyårsafton med oss. Det fanns en del att ta igen, om man säger så. Trevligt var det.

Nu har vi förmånen att bara vänta på middagen, trötta efter trängsel och folk som bara forsar fram med snoken i mobilen.

*****

5 kommentarer:

 1. Anonym18:22

  Riktigt trevligt att läsa dina betraktelser, framför allt "ögonblicken i norr". Ja, det är stressigt o stökigt i Stockholm (där jag jobbat hela mitt yrkesverksamma liv). Själv skördar jag nu oliver på Kreta. Behagligare tillvaro!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Eva.
   Men så kul att få en kommentar från Kreta, som jag sammanlagt tillbringat 7-8 månader på. Nu senast en vecka i september.

   Det är inte så att du bloggar själv?

   Radera
 2. Eva R-r18:49

  Nej, bloggar inte nu, men har på olika sätt och i olika sammanhang skrivit i "hela mitt liv". Har funderat på att ev börja blogga härifrån Kreta, där vi numera "deltidsbor".

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Eva R-r.
   Utmärkt idé med kretablogg.

   Måste få fråga: Börjar din mans namn på B?

   Radera
 3. Javisst, även han en gammal klasskamrat.

  SvaraRadera