tisdag, november 21, 2017

Morgonstudion igen

Jag fick mina farhågor besannade, när jag läste Johan Croneman i DN idag. I och för sig har jag inte tittat mer än mycket, mycket glimtvis av den cirkus, som numera SVT bjuder på till sina morgontittare. Men Johan litar jag på. 

Skönt att ha rätt.

*****

3 kommentarer:

 1. Men jag tittar.
  Inte på hela programmet, för det orkar jag inte - och gjorde inte förr heller - och jag föredrar Pops och kollegan Karin, men tycker att nyheter varje kvart är alldeles på tok för ofta, det blir ett enda upprepande. Men så kan det ju också vara om man börjar att lyssna på P1 klockan sex på morgonen .., det känner jag samma sak och stänger av efter en stund. Mellan åtta och nio brukar jag titta. Eller sju och åtta.
  Men sååå hemskt tycker jag inte att det är .., jag går ifrån och dricker kaffe och tittar in igen ibland och är glad att det inte lagas mat i studion längre, jag är spyless på alla matlagningsprogram.
  Vad herr Croneman anser bryr jag mig inte om, jag är inte vidare förtjust i honom ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Elisabet.
   Visst kan det vara upprepningar även i P1. Men man slipper i vilket fall slamset och att matas med tre nyheter samtidigt. Tänker på textbanderollerna i bildens nederkant, när någon samtidigt pratar om ngt helt annat.

   Men Croneman är bra. Bara så'ru vet. 😉

   Radera
 2. Jo, men det håller jag med om, textremsorna där nere, det bara förvillar, det kan man ta bort. Och jodå, jag tycker att Croneman ibland skriver på pricken, men lika ofta tycker jag att det känns som om han mest vill provocera ,-)

  SvaraRadera