torsdag, november 02, 2017

Southend-on-sea

Hej du, som sitter i Southend-on-sea utanför London och läser min blogg dagligen. Ja, ibland flera gånger om dagen.

Kul att du finner bloggen intressant och "tittvänlig". Ännu roligare vore de om du gav ett avtryck genom kommentarsfältet någon gång också. Ett tips i all välmening. Varför finns du där. Bloggar du själv, eller ...?

*****

8 kommentarer:

 1. Och vem i Bosnien-Hercegovina kom till mig idag...? Nätets mysterier är många och olösliga! Men det vore kul om fler kommenterade, som det var förr hos oss bloggare. Kanske är alla på FB?

  SvaraRadera
 2. @annika b.
  Det där med kommentarer verkar gå upp och ner i vågor. Ibland så slår det till pch ibland är det tyst. Otäckt tyst.

  Tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Just det där att man som bloggbesökare förväntas avge kommentar tror jag är avtändande för många. Man ska väl kunna titta in utan att behöva säga något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Monet.
   Givetvis får man "bara titta in".
   Men oftast är det samma individer som står för kommenterandet hela tiden.

   Men ibland ser jag ständigt återkommande besökare som alltid är välkomna. De ger sig sällan tillkänna, men jag blir nyfiken. Och jag har erfarenheten att en vänlig uppmaning ofta bryter blygseln. Det resulterar i en kommentar och ibland en länk till en blogg, kanske.

   Radera
 4. Anonym19:38

  Ett litet hej från Skåneland från en som läser och gillar din blogg. : ) /EvaH

  SvaraRadera
 5. @Eva H.
  Se där. Det funkade. Välkommen hit, även om jag förstår att det inte är första gången. Kul att du gillar bloggen. Tack.

  SvaraRadera
 6. Alla är välkomna, Monet, och några kommentarkrav finns förstås inte! Det är bara att ta sig en kaffe och läsa i godan ro. Men det är kul att få prata lite med sina gäster ibland.

  SvaraRadera
 7. Jag känner ju väl till detta själv och har också ”mystiska” besökare på min blogg från ställen på jorden jag inte alls förväntat mig. Också nu under ett besvärligt sjukdomsår när jag inte alls kunnat blogga som tidigare finns de kvar och dyker upp regelbundet. Och frågar när jag ska återkomma och säger att de saknar mig vilket ju är både rörande och uppmuntrande. Jag tycker också det är intressant med egen besöksstatistik men känner mig ofta obekväm med att själv bli ”registrerad” när jag surfar runt bland bloggar jag ofta besöker. Särskilt som det faktiskt också sagts att det är en slags gratispassage till andras blogglistor. Vilket det ju kan ses som men det är ju också så man upptäcker nya bloggar och/eller länkar till sånt som kan vara intressant. Surfande helt enkelt. Men att be någon lämna kommentarer - det skulle jag aldrig göra. Då.får det hellre bli ”otäckt tyst”. Så vi är alla olika, också i bloggvärlden.

  SvaraRadera