Mat och sån't

tisdag, mars 29, 2011

I skymningen ...


.. går vi upp till hotellet för en lyxmiddag.

Rökt renhjärta med lingonchutney och riven pepparrot till förrätt.

Därefter rödingfilé med kräftkorv och ångade grönsaker, och tryfflar med kaffe och cognac.

Jo - Det smakade. Gudomligt! Dessutom serverades allt av personal som var både kunnig, intresserad, professionell och med hög social kompetens. Det var en ren fröjd att bli serverad av dem. Detta var helt i klass med delvis upphaussade restaurang Meteorologen i Riksgränsen.




*****

3 kommentarer:

  1. www.akvarell.blogspot.com19:27

    Nära himlen måste det ha varit - gudomligt?!

    SvaraRadera
  2. Bert23:24

    <span>www.akvarell.blogspot.com:  </span><span>Så var det.
    </span>

    SvaraRadera
  3. Turtlan23:43

    Ja nu ser jag ju var ni är genom bilden på Lapporten.
    Varit där en gång men då på sommaren.
    Underbart vackert.

    Bodde över på det då inte renoverade hotellet i björkliden.
    Vi var på väg mot Narvik och sen till nordkap.
    En av mina bästa resor. Vilka vyer på väg norrut.
    Gör gärna om den resan.

    Fortsatt fin resa!

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.