tag:blogger.com,1999:blog-12259264.post1826744336269446357..comments2024-03-29T07:42:51.490+01:00Comments on Ögonblick i norr: Jodå ...Bert Bodinhttp://www.blogger.com/profile/09423113230932949332noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-12259264.post-64244824652091225492016-05-18T17:21:07.307+02:002016-05-18T17:21:07.307+02:00Jag känner till begreppet Sjaunjagravat, utan att ...Jag känner till begreppet Sjaunjagravat, utan att fördenskull ha ätit det. Men jag brukar själv grava renfilé. Har aldrig köpt färdiggravat. Bert Bodinhttps://www.blogger.com/profile/09423113230932949332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12259264.post-77621376038050008562016-05-18T17:06:02.013+02:002016-05-18T17:06:02.013+02:00Oj, så gott!
Jag tycker också om torkat renkött, e...Oj, så gott!<br />Jag tycker också om torkat renkött, en annan favorit är sjaunagravat renkött.Vnoreply@blogger.com