tag:blogger.com,1999:blog-12259264.post3630958033962469223..comments2024-03-26T22:47:06.753+01:00Comments on Ögonblick i norr: Kvällens middag ...Bert Bodinhttp://www.blogger.com/profile/09423113230932949332noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-12259264.post-60863177885591568032014-11-09T19:43:52.164+01:002014-11-09T19:43:52.164+01:00Jag använde torkad skinka av norrbottnisk tillverk...Jag använde torkad skinka av norrbottnisk tillverkning. "Rostade" skivorna i knyten/rosor/knycklingar i 100 grader i ca en timme. De blir lite knapriga. Sedan serverar jag dem till. Rostningen förstärker smaken. Bert Bodinhttps://www.blogger.com/profile/09423113230932949332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12259264.post-4579045121968411072014-11-09T19:20:13.716+01:002014-11-09T19:20:13.716+01:00Låter gott. Jag har också börjat laga torskrygg ib...Låter gott. Jag har också börjat laga torskrygg ibland när man kommer åt det till någorlunda vettigt pris. Hittills gjort i ugnen med bara smör och Maldonsalt på och så en god sås till sen. Men skinka till tror jag blir jättegott. Ska prova det. Killen i fiskdisken pratade om att rulla in torskryggen i bacon och sen laga den i ugnen. Men jag är inte så förtjust i bacon faktiskt. Jo för all del om den är knaperstekt går det ju bra. Man kan kanske ha den "on the side". Gabriellehttp://rolandwalden.wordpress.com/noreply@blogger.com