Mat och sån't

söndag, maj 22, 2011

Bortskämt


Solsken, fågelkör och god frukost. Vad kan man mer begära?

Jo - Kanske att den där vulkanen i Island ska hålla sig till rökpuffar och inte börja dra halsbloss, med kraftig hosta som resultat.

*****

5 kommentarer:

  1. Leif10:28

    Jag läste fuglekirsebær (Prunus padus) som ger en välsmakande rubinröd likör. Tänkte om det inte var lite väl tidigt att starta dagen med, men okey då, här spolar somliga i sig Gammeldansk på morgonen. Så varför inte?

    SvaraRadera
  2. Leif10:29

    <span>Jag felläste vlseledd av honungsflaskan fuglekirsebær (Prunus padus) som ger en välsmakande rubinröd likör. Tänkte om det inte var lite väl tidigt att starta dagen med, men okey då, här spolar somliga i sig Gammeldansk på morgonen. Så varför inte?</span>

    SvaraRadera
  3. Leif10:30

    <span><span>Jag felläste vilseledd av honungsflaskan fuglekirsebær (Prunus padus) som ger en välsmakande rubinröd likör. Tänkte om det inte var lite väl tidigt att starta dagen med, men okey då, här spolar somliga i sig Gammeldansk på morgonen. Så varför inte?</span></span>

    SvaraRadera
  4. Leif10:32

    <span><span>Jag felläste vilseledd av honungsflaskan fågellikör (görs av fuglekirsebær Prunus padus) som ger en välsmakande rubinröd likör. Tänkte om det inte var lite väl tidigt att starta dagen med, men okey då, här spolar somliga i sig Gammeldansk på morgonen. Så varför inte?</span></span>

    SvaraRadera
  5. Bert10:43

    Leif: Ja, det vore något det. Fågellikör till frukost.

    Jo, jag har också blivit bjuden på Gammeldansk till frukost, på en officiell invigning av en flyglinje.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.