Mat och sån't

lördag, juli 16, 2011

Kvällens ...

.. middag blev en modifierad repris av något som jag hittade på i vintras.

Vi började på vår nya altan med en sommardrink:
  • 1 del Absolut Svea (Limited edition)
  • 1 del tranbärsjuice
  • 1 del ginger ale
Byggs över massor med is.

Jag hade tänkt mig en quinoasallad, men det blev en grönsallad med ärtskidor, ruccola, romansallad och tomatfiléer. Sprinklad med lime, salt och peppar.


Den grillade och sedan pepparotsgratinerade laxen med rostade sesamfrön serverades istället med belugalinser. Pumpakärnolja gjorde susen med dem.

En chardonnay (som jag egentligen är lite less på, men den här var rent elak)från Penfolds Koonunga Hill, passade bra till.

Desserten blev en tiramisu. Köpt.

Nu är vi mätta.

*****

2 kommentarer:

  1. Kristina22:24

    Mätta?

    SvaraRadera
  2. Bert22:55

    Kristina: Jo - men inte på längden. ;)

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.