Mat och sån't

onsdag, november 09, 2011

Dessert blev det också



Skickat från min Samsung Mobil

9 kommentarer:

  1. Lena21:29

    Sådär borde man ha det när man har det som sämst!

    SvaraRadera
  2. Bert21:40

    Lena: Ja viss är det eländigt! ;)

    SvaraRadera
  3. majalena23:44

    Åh, jag vill också "gå ut o äta", på Tallkotten eller Bistron!!
    Här hemma blev det viltmästarskav, utökad med lite chorizokorv och creme fraiche och mycket persilja samt pressad potatis och rivna morötter + äpple med citron.
    Såg ganska snygggt ut på våra nya mildgröna tallrikar.
    Efterrätten  blev, alldels för många, nyss hemgjorda, (av mig) gräddkolor och mörk chokladfudge som ska fördelas i små påsar till sonsonens klassfest.
    Tur man behövs....

    SvaraRadera
  4. majalena23:45

    Åh, jag vill också "gå ut o äta", på Tallkotten eller Bistron!!
    Här hemma blev det viltmästarskav, utökad med lite chorizokorv och creme fraiche och mycket persilja samt pressad potatis och rivna morötter + äpple med citron.
    Såg ganska snygggt ut på våra nya mildgröna tallrikar.
    Efterrätten  blev, alldels för många, nyss hemgjorda, (av mig) gräddkolor och mörk chokladfudge som ska fördelas i små påsar till sonsonens klassfest.
    Tur man behövs....

    SvaraRadera
  5. majalena23:50

    Herre je me nä ursäkta, min dator och jag är inte riktigt överens när jag använder Google chrome, ska nog hålla mig till Internet explore  eller ??

    SvaraRadera
  6. Bert10:26

    majalena: Du borde öppna restaurang.

    Du har ju dessutom ett väldigt bra sinne för marknadsföring. Idog i alla fall. ;)

    SvaraRadera
  7. kristina22:17

    Vad var det för dessert? Kan inte läsa bilden.

    SvaraRadera
  8. Bert22:28

    kristina: Det är en tiramisu.

    SvaraRadera
  9. Maja23:24

    Var får man tag på färska vinbär den här årstiden?

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.