Mat och sån't

tisdag, december 20, 2011

I pepparkaksfabriken där de godaste pepparkakorna ser dagens ljus.


*****
Recept hittar du i högerkolumnen.

5 kommentarer:

  1. Scrollade just ner en bit, och det slåt mig vad mycket ni festar i Luleå. Är det inte ni som är tysta, kärva och sammanbitna och minsann inte skrattar i brådrasket? 

    Jag tror jag flyttar uppåt ert håll! ;)

    SvaraRadera
  2. Leif09:29

    Liknar precis pebernødder som finns överallt här. Tydligen har de spridit sig norrut.<span></span>

    SvaraRadera
  3. Bert10:19

    ab: Jodu - Här är festsäsongen igång. :)

    Tystnaden är nog en myt.

    SvaraRadera
  4. Bert10:20

    Leif: Det du ser i förgrunden är de ogräddade. De flyter ut och blir platta i ugnen. Detta är äkta Råneåpepparkakor. Förföriskt goda. I alla fall mina.

    SvaraRadera
  5. Leif10:34

    Flyter ut, klent virke?

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.