Mat och sån't

torsdag, januari 26, 2012

Så slog . . .


. . midnattsbagaren till igen. För första gången detta år.

*****


4 kommentarer:

  1. Eva Henriksson12:01

    Hur gjorde midnattsbagaren detta till synes delikata bröd?
    Var det svårt.
    Kram från Eva i Tyresö  som bakar också men inte så mörkt just nu.....

    SvaraRadera
  2. Bert12:22

    Eva Henriksson: Åh - Jag gjorde som jag brukar. Här är receptetet:

    Sätt alla ingredienser i en skål och arbeta till en deg.
    Grädda.

    Det är hur enkelt som helst. ;)


    Jag höftar alltid. Denna gång råg, graham, vete, pumpafrön, aprikoser och överbliven crème fraiche. Och jäst förstås.

    SvaraRadera
  3. Leif13:20

    Hur världens godaste bröd bakas här på ön framgår av den här youtubefilmen. * Tips: Låt degen jäsa i rumstemperatur, inte bredvid ett element.

    SvaraRadera
  4. Eva Henriksson08:42

    Tack jag ska försöka en dag.
    Det är så roligt att baka-och tacksamt.
    Kul med nyårshälsningen och tacket!!!!!

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.