Mat och sån't

fredag, november 02, 2012

I goda vänners sällskap

Härlig kväll med god mat. Jag sov en del av dagen och fixade en middag som hette duga därefter. I alla fall tyckte gästerna om det.

Enkel och god.

Laxfilé i ugn. Kryddad med salt, peppar och öst med balsamvinäger och honung. Serverades med varm potatissallad, med svettig rödlök, purjo, vackra minitomater. Allt svängt i smör. En pestocremefraiche satte piff. Liksom färsk timjan och förra vårens granskott som frisk krydda.

Gott vin för de som fick dricka av medicinska skäl.

Vaniljglass med varma åkerbär avslutade.

Skratt, minnen, diskussioner.... och fler skratt.

*****

2 kommentarer:

  1. Hörru det låter mums filibabba!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cecilia N: Det var mums filibabba. ;-)

      Radera

Välkommen att kommentera.