Mat och sån't

lördag, januari 12, 2013

Kvällens improvisation

Furikakekryddad, varsamt grillad Hornavanröding, serverad med potatisrost, haricots verts och en mild senapscremefraiche.

Jo - Det blev gott.

Saint Clair Vicar's choice Sauvignon blanc passade bra till.

Nu blr det väl åkerbärsglass, förstås. Jo - Hemgjorda åkerbär.

*****

5 kommentarer:

  1. Mmmm, ser gott ut. Furikake har jag inte lärt mig. Ska googla på det. Själv ska jag i all enkelhet laga kolja i ugnen kryddad med ansjovis.
    Hemgjorda åkerbär låter avancerat det med. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gabriella: Man plockar dem på sin egen tomt.

      Radera
  2. Jag var också tvungen att kolla upp Furikake. Inser nu att det är något jag verkligen behöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kersti: får ej saknas i något hushåll.

      Radera
  3. Alltid bra att ha att ha med sig i weekendbagaget. Katten är kvick som attan att sno åt sig fisk och andra godbitar. Glas med ekologiska drycker bryr han sig inte om att välta omkull med sin nos.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.