Mat och sån't

torsdag, februari 28, 2013

Jo - Det blev ...

.. renkalvfile i rönnbärssky, serverad med majrova och potatiskaka.

Och till dessert blev det varma hjortron, chokladfondant och vaniljglass.

Inte dumt, som alternativ till torsdagsärtorna.




*****

5 kommentarer:

  1. Dabil09:24

    Hos mig rinner snålvattnet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dabil: Haklapp på! ;-)

      Och välkommen till min blogg. Tror inte jag sett dig här förut.

      Radera
  2. Anonym16:54

    Vi ska dit nästa fredag och jag lusläser menyn, hm, tvekar mellan röding och renkalv. Var renkalven helt genomstekt??? avskyr när det är minsta spår av blod
    bryr mig inte om alla tjatar på mig att det "ska vara lite blodigt", klarar inte av det. Ska jag ta fisken kanske?/Majalena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Majalena : Renkalven var blodig. Som sig bör. Så du måste nog ta fisken.

      Radera
    2. Majalena : Renkalven var blodig. Som sig bör. Så du måste nog ta fisken.

      Radera

Välkommen att kommentera.