Mat och sån't

tisdag, mars 26, 2013

Framåt

Påskveckan är igång. Redan jobbat två dagar. En och en halv återstår innan jag får några härliga dagar i stugan.

Förberedelserna är startade och idag har bunkringen skett. Mat och potatis inhandlat. Röding och torskrygg. Reninnanlår och Jokkmokkskorv (den flerfaldigt prisbelönta), sill och ansjovis, och en lyxflaska med påskmust från det lokala bryggeriet. Och en massa annat. Äta ska vi tydligen.

Glatt överraskad över gåvan från Skattemyndigheten. Jojomensan. Skatteåterbäring att vänta.

Men bäst av allt... Den sjuke kompisen, som ligger på intensiven har visat tecken åt rätt håll.

Jag andas ut.
Och in igen.

Det tar sig.

*****

2 kommentarer:

  1. Anonym18:00

    Livet som en berg och dalbana,alltså.Som det är.Som det måste vara, för att vi ska kunna skilja höjden från dalen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. norbergianblue: Jepp - Det tillhör livet.

      Undrar hur det blir för dagens barn, som "jämt måste ha roligt"?

      Radera

Välkommen att kommentera.