Mat och sån't

fredag, april 05, 2013

Avslutar . . .

. . med punsch- och saffransparfait.

Stuggjord förstås.

Efter kammusslorna och lammsteken.

*****

4 kommentarer:

  1. Guuu' vad gott förutom musslorna. Måste lära mig äta musslor nu när jag är "stor". Jag gör så nu ...går över mina matäckelgränser;)Det jag vägrat äta. Har dille på att vanliga blåmusslor ser ut som ögon som glor på mig. Så jag skippar alla därför. Ha ha. Men är DUKTIG på att laga till dem alldeles perfekt.

    kram
    /Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Susanne: Men kammusslor ser precis ut som pilgrimsditon, dvs som fiskbullar ungefär. Gott!

      Radera
  2. Anonym13:20

    Mat som iakttar en när man äter är inget vidare,men den där efterrätten skulle jag kunna betala en slant för.

    SvaraRadera
  3. Hi hi jag vet- Är utbildad KOCK. ;)Jag drar bara alla över en KAM!! Ja ja jag ska äta dem.
    Kram
    /Susanne

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.