Mat och sån't

fredag, december 13, 2013

För två år sedan ...

.. stängde mitt lunchstamställe. Vilsen blev jag. Prövade diverse andra, men fastnade inte för något.

Sedan öppnade Friends efter ett år och det slog an.

Men nu är ordningen återställd. Roasters nyöppnade igår.
Nytt och annorlunda, men samma.

Så nu har jag två stamställen. Och i januari öppnar ett tredje.

Hur ska jag klara detta?

*****

4 kommentarer:

  1. Mitt hak stänger aldrig, tror jag. Det heter bespisningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingela: Det känns tryggt.

      Radera
  2. Anonym21:33

    Ambivalens är ett ålderstecken. Bara som en liten uppmuntrande upplysning. Men den där fisken skulle jag gärna sätta tänderna i. :-)

    SvaraRadera
  3. norbergianblue: Fisken var en tandoorimarinerad, halstrad lax. Väldigt god.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.