Allmycke: Bryn kyckingfiléer i smör, kryddade och saltade. Häll 3 dl tranbärsjuice i pannan och låt filéerna sjuda i tio minuter, efter att ha tillsatt grönsaks- eller hönsbuljong.
Ta upp kycklingen och varmhåll i folie och lägg tärnade rotfrukter (valfria sorter) i buljongen och låt sjuda i tio minuter. Red därefter med maizena, lägg i kycklingfiléerna en stund.
Recept?
SvaraRaderaAllmycke: Bryn kyckingfiléer i smör, kryddade och saltade. Häll 3 dl tranbärsjuice i pannan och låt filéerna sjuda i tio minuter, efter att ha tillsatt grönsaks- eller hönsbuljong.
SvaraRaderaTa upp kycklingen och varmhåll i folie och lägg tärnade rotfrukter (valfria sorter) i buljongen och låt sjuda i tio minuter. Red därefter med maizena, lägg i kycklingfiléerna en stund.
Servera.
Svårare än så är det inte.
Ovanstående gjordes för två personer.
Radera