Mat och sån't

fredag, mars 28, 2014

Det var precis när ...

.. jag började tänka på att jag skulle kunna logga ut och gå hem för dagen. Precis de där tre sista minuterna i fem. På åtgärdskön dök det upp. Inställd flygning. På måndag morgon.

Det låter ju kanske inte så dramatiskt. Det är väl bara att ta nästa plan, kanske du tänker.

Nu var detta en flight som skulle ansluta till en långflygning till San Francisco. Jäklar!

Men det löste sig. Det fanns marginal. Och den där flighten från Stockholm till Köpenhamn kunde ersättas med en annan med tillräcklig tidsmarginal för att kunna ansluta.

Pust. Kag fick tag i kunderna också. (Det gällde tre bokningar.) Och jag kunde bekräfta den nya resplanen för dem.

Gick hemåt via  blomsteraffären och ett knippe tulpaner, för att snabbt likt Clark Kent svida om och dra iväg till stugan.

Skön kväll. Skapade en ny maträtt. Det blev halstrad lax serverad med svettig lök på västerbottenbulgurotto och tranbärsdressad grönsallad.

Ett av favoritvinerna därtill. La Gascogne par Alain Brumont gros Manseng Sauvignon.

Mums.

*****

1 kommentar:

Välkommen att kommentera.