.. i gråvädret, och lagade middag i vårt 80-talskök.
Det funkade det också.
Vi som inte ens har induktionshäll, marmordiskbänk, eller dämpade lådor. Skåpluckorna är heller inte utbytta.
Det är väl beundransvärt att vi klarade av det. Eller hur?
*****
Vilken lyx, hemma hos mig regerar 60-talet.
SvaraRaderaHela köket är i stort sett i originalskick, kanske museet skulle vara intresserat att dokumentera en
miljö från folkhemstiden.
Jan S: Du kanske skulle öppna ditt hem för guidade visningar. Ungefär som stadsvandring.
RaderaBra ide, men det blir nostalgivarning.
RaderaDe äldsta kommer att minnas sin barndoms köksbestyr...
Hahaha ja ,verkligen! Vi sitter i samma situation och lyckas ändå få ihop lite mat varje dag.
SvaraRaderaSven: Och hållbart blir det. I längden.
RaderaSom jag då. Nästan i alla fall. Ett kök från sent 90 tal med spis som er. Men dämpande kökslådor har jag. Lyxigt!
SvaraRaderaDet är tufft, man vi klarar det....!
Turtlan: Är man av hårt virke så....
SvaraRaderaMen ett rött kök har ni. Fint! Det har vi med.
SvaraRaderaIngen induktionshäll eller marmordiskbänk här heller. Går alldeles utmärkt ändå.
Kanske är det sånt kök man ska ha? För ni verkar ju få till fantastiska middagar! I många moderna kök med rostfria vitvaror är det nog mycket snabbmakaroner och korv som serveras. Tror jag. ellem
SvaraRaderaellem: Ja inte tror jag det är matintresset som styr hur köket ser ut.
Radera