Mat och sån't

söndag, mars 02, 2014

Så åkte vi hem ...

 
.. i gråvädret, och lagade middag i vårt 80-talskök.
 
Det funkade det också.
 
Vi som inte ens har induktionshäll, marmordiskbänk, eller dämpade lådor. Skåpluckorna är heller inte utbytta.
 
Det är väl beundransvärt att vi klarade av det. Eller hur?
 
 
 
***** 

10 kommentarer:

  1. Jan S18:41

    Vilken lyx, hemma hos mig regerar 60-talet.
    Hela köket är i stort sett i originalskick, kanske museet skulle vara intresserat att dokumentera en
    miljö från folkhemstiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jan S: Du kanske skulle öppna ditt hem för guidade visningar. Ungefär som stadsvandring.

      Radera
    2. Bra ide, men det blir nostalgivarning.
      De äldsta kommer att minnas sin barndoms köksbestyr...

      Radera
  2. Hahaha ja ,verkligen! Vi sitter i samma situation och lyckas ändå få ihop lite mat varje dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven: Och hållbart blir det. I längden.

      Radera
  3. Som jag då. Nästan i alla fall. Ett kök från sent 90 tal med spis som er. Men dämpande kökslådor har jag. Lyxigt!

    Det är tufft, man vi klarar det....!

    SvaraRadera
  4. Turtlan: Är man av hårt virke så....

    SvaraRadera
  5. Men ett rött kök har ni. Fint! Det har vi med.
    Ingen induktionshäll eller marmordiskbänk här heller. Går alldeles utmärkt ändå.

    SvaraRadera
  6. Anonym08:33

    Kanske är det sånt kök man ska ha? För ni verkar ju få till fantastiska middagar! I många moderna kök med rostfria vitvaror är det nog mycket snabbmakaroner och korv som serveras. Tror jag. ellem

    SvaraRadera
    Svar
    1. ellem: Ja inte tror jag det är matintresset som styr hur köket ser ut.

      Radera

Välkommen att kommentera.