Mat och sån't

fredag, januari 30, 2015

Färgglad torsk

Dagens middag blev en improvisation som så ofta.

Rimmad torskrygg, snabbt halstrad och serverad på en gräddtomatröra. Dragonslungad mandelpotatis, limebrässerad fänkål och grillad minipaprika.

Jo - Det blev gott.

Men inte så snyggt.








*****

8 kommentarer:

  1. Bakläxa för presentationen i Sveriges mästerkock tror jag. Men tror också att det var riktigt gott. Här blir det köttbullar från pyrenéerna i kväll. Det är av mina paradgrenar faktiskt. Från Franska kort av Siv och Key Nilson.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Berättigad kritik.

      Köttbullar från Pyrenéerna låter gott. Då är det säkert citron inblandad på något sätt. Zest, kanske?

      Radera
  2. Biggan13:23

    För egen del har jag funderingar på:
    SMÖRSLUNGAD GIRAFF på dagens meny!!
    Det blir nog livat värre och en syn för gudar. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilder, bilder, BILDER, B I L D E R ! ! !

      Radera
  3. Biggan21:39

    Bert, smörslungad giraff stannade blott och bart vid en fundering....Mitt sk "rika inre liv" gav mig den otroligt komiska BILDEN inombords. ;-) sorry jag kan inte i nuläget leva upp till förväntningarna....spaningar pågår.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att du sätter upp ett mål, Biggan. Då är du på väg mot framgång.

      Radera
  4. Biggan11:25

    Tror jag slår planen ur hågen, seriöst! Ett fasligt sjå att langa runt en giraff i köket som skvätter mängder av smör runt väggarna...då blir det till att ta fram gummirakan och skrapa till en början. Alltså målet nerlagt......Får ge mig på andra utmaningar. ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra insikt, Biggan!

      Jag hann bli lite orolig där.

      Radera

Välkommen att kommentera.