Mat och sån't

lördag, december 23, 2017

Hörrni schlöskinkor

Gläds nu med mig som tillagat min skinka själv. I ugn! Här råder hyfs och stil. Här köps inga färdigkokta. Och griljeringen gör jag själv också. Kan du tänka dig.

Och kolla vilket härligt dopp-i-grytan-spad man får, när man ungsbakar. Vill man inte doppa bröd i det, så duger det att frysa in i små portioner och kan användas till såser i framtiden. Helt suveränt.

Men det missar du. Du som köpt färdikokt. Schlött!

Men god jul ändå'rå! (Men min blir godare.)

*****

5 kommentarer:

  1. är det ok med kokt hemma? 😂
    God Jul hälsar Eva som nöjer sig med tre skivor färdigköpt denna julen!

    SvaraRadera
  2. @Benved.

    Ja. Det är någorlunda godkänt. Men så tråkigt förutsägbart. 😎

    ;-)

    SvaraRadera
  3. Maken kör också ugnsstekt och hemgriljerat. Och så hemgjorda köttbullar dårå.
    God jul!

    SvaraRadera
  4. @Cecilia N.

    Du har en bra man!

    God Jul!

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.