Allt - Inget
Nedkast - Uppkast.
Med krydda och en del snygga bilder.
Från en, för många okänd del av Sverige.
Nu!
Mat och sån't
▼
fredag, juni 08, 2018
På förekommen anledning
Alla restauranger som har bouillabaissesom dagens rätt, borde ha en genomgång med personalen på morgonen och berätta att rätten inte heter bullabäs, bollabäss, bållabäsé, eller någon annan hemgjord variant.
Annan fundering: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tuff-bostadsmarknad-for-unga-i-landets-20-storsta-kommuner Jag tror de räknar "stor kommun" på nåt annat sätt än vi. Nog finns det stora kommuner där de kan finna en rejäl villa till ett rimligt pris?
JA- och de som säljer ost över disk borde sluta rätta mig när jag ber om chèvre genom att säga: ”OK, du vill ha 2 hg chevrééé”.
SvaraRadera@Thalassa
SvaraRaderaDet är ett annat klassiskt exempel.
Ja urs, jag ryser till bredden av båda, förlåt, av alla fyra.
SvaraRaderaAnnan fundering:
SvaraRaderahttps://www.svt.se/nyheter/inrikes/tuff-bostadsmarknad-for-unga-i-landets-20-storsta-kommuner
Jag tror de räknar "stor kommun" på nåt annat sätt än vi.
Nog finns det stora kommuner där de kan finna en rejäl villa till ett rimligt pris?
@Cecilia N
SvaraRaderaJag ryser när du kallar brädden för bredden. 😉
Jag med!😄
Radera