Mat och sån't

lördag, september 29, 2018

Vad blev det då.

Jo. Det serverades snabbrimmad torsk under baconlöktäcke, tillsammans med hasselbackspotatis, dito rödbetor och picklade morötter.

Gott. Det är bara förnamnet.

*****

5 kommentarer:

  1. Min kock tillbringade fyra timmar på Lidingö, så det blev fjällfil och müsli.
    Ja, jag är bortskämd.
    Nu fick han åka iväg och bli bortskämd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så han svek dig ikväll. En lördag!??

      Radera
  2. Min arbetsvecka ligger vanligtvis onsdag till söndag. Så ja, en "torsdagkväll".

    SvaraRadera
  3. Ojdå! Oväntat att du omfamnat anglicismen och kallar inlagda rotfrukter för "picklade"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förmodligen en effekt av nylig utlandsvistelse. Eller kockens benämning. Han är tornedaling?

      Jag vet inte.

      🤔

      Radera

Välkommen att kommentera.