Mat och sån't

fredag, december 21, 2018

Så var ...

.. älgköttbullarna rullade och stekta och lagda i en vacker keramikskål.

Som jag gjort själv. Ja ...skålen också!

*****

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Förstår att du menar mitt keramiska alster. Tack!

      Radera
  2. Både skål och köttbullar får tummen upp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske skulle jag ställa ut alla mina verk. Hm!? ;-)

      Radera
  3. Skålen är jättefin! Men du vet ju nu vad jag tycker om köttbullstrillande... Nu ska jag I alla fall griljera skinkan (inköpt färdigkokt förstås).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men bara för att, så stekte jag mina i stekpannan i år.

      Och naturligtvis köper jag inte färdigkokt skinka. Jag ungsbakar den, alltid. Men det är knepigt att hitta skinkor som inte är kokta nuförtiden. Förstår inte att folk blivit så lata. ;-)

      Radera

Välkommen att kommentera.