Mat och sån't

söndag, september 08, 2019

Jodå


Nu är åkerbärslikören grundad, åkerbärssylten kokt och tranbärskakan just tagen ur ugnen.

Då har vi gjort vårt för en stund, och hoppas nu på att solen gör sitt; det vill säga att den tittar fram ur molnen.

Vi får väl se.

*****

6 kommentarer:

  1. God kaka - men spindeln är snyggare! :)

    SvaraRadera
  2. @Annika B

    Ja, jag är inte lika duktig på formgivning som naturen är. 😉

    SvaraRadera
  3. Men du är en jäkla fena på att ta fantastiska bilder av naturen! :)
    (Och av tårtor, mackor, vinglas....)

    SvaraRadera
  4. Åkerbär.... som blåbär ungefär eller? Odon har vi häromkring men åkerbär är jag osäker på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Turtlan

      Åkerbär liknar hallon. Eller röda hjortron. Finns inte hos er, vad jag vet. Fantastisk smak. Och doft.

      Radera

Välkommen att kommentera.