Allt - Inget
Nedkast - Uppkast.
Med krydda och en del snygga bilder.
Från en, för många okänd del av Sverige.
Nu!
Mat och sån't
▼
fredag, oktober 18, 2019
På gång
Köksverkstan i full verksamhet. Det blir hälleflundra med potatisstomp, rostad paprika och brysselkol, samt smörsmekta sockerärter och schalottenlök. Jo, smörsmekta.
Och här blir det färsk lax i bitar som får puttra med lite grädde och kryddor. Till det kokt potatis och grönsakerna puttrar med fisken. Mums! Jag är inte så avancerad av mig. Kör oftast den enklaste varianten.
Och här blir det färsk lax i bitar som får puttra med lite grädde och kryddor. Till det kokt potatis och grönsakerna puttrar med fisken. Mums! Jag är inte så avancerad av mig. Kör oftast den enklaste varianten.
SvaraRadera@Elisabet
SvaraRaderaJa fy fasen va det var mycket detaljer som skulle fasas in i varandra. Men jösses så gott det blev.
Repeat after me: brysselkål, brysselkål, BRYSSELKÅL!
SvaraRadera:-)
@Rexxie
SvaraRaderaNej, nej. Det här är en synnerligen cool sorts brysselkål. Brysselkol, alltså.
😊
Ahhh, jamendåså! :-D
SvaraRadera