Mat och sån't

fredag, oktober 18, 2019

På gång

Köksverkstan i full verksamhet. Det blir hälleflundra med potatisstomp, rostad paprika och brysselkol, samt smörsmekta sockerärter och schalottenlök. Jo, smörsmekta.

*****

5 kommentarer:

  1. Och här blir det färsk lax i bitar som får puttra med lite grädde och kryddor. Till det kokt potatis och grönsakerna puttrar med fisken. Mums! Jag är inte så avancerad av mig. Kör oftast den enklaste varianten.

    SvaraRadera
  2. @Elisabet
    Ja fy fasen va det var mycket detaljer som skulle fasas in i varandra. Men jösses så gott det blev.

    SvaraRadera
  3. Repeat after me: brysselkål, brysselkål, BRYSSELKÅL!

    :-)

    SvaraRadera
  4. @Rexxie
    Nej, nej. Det här är en synnerligen cool sorts brysselkål. Brysselkol, alltså.
    😊

    SvaraRadera
  5. Ahhh, jamendåså! :-D

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.