Mat och sån't

tisdag, april 07, 2020

Improviserat ...

.. och lätt mellanmål efter långpromenaden, intas i solen på patio väst.

Wasa:s 100-årsjubileumsbröd, Grilstads lufttorkade skinka och ett glas mjölk från Norrmejerier (Ekologisk, förstås.). Frukt till efterrätt.

Blev jag influencer nu?


*****

8 kommentarer:

  1. Du skriver så fint om maten! Som om du njöt av den. Härligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Eva Nygren

      Det är en influencers uppgift. 😇

      Radera
  2. Hej Bert,

    Det är du nog redan lite grann, tycker jag.

    (Men det står det fel däruppe - 2020, det
    kan det inte vara allraredan!)

    Kul (och snygg) vinterinstallation i bak-
    grunden, är det något som ska/kan illuminera
    den "mörka" norrbottniska natten månne? Eller
    är det bara en gåva av omtanke, något över-
    lämnat av Påskharen?

    Hur som ...

    Önskar en God, Glad och Frisk
    påsk
    till er båda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. @thord wiman

      Jodu - tiden går. 2020 är inte fejk njos.

      Installationen är en lysande historia. Laddas av ljuset. Tänds automatiskt i mörker. Sitter där och tittar in i stugan på kvällarna.

      Ha en skön påsk du också.

      Radera
  3. Jo, men det ser härligt ut, men mjökl till detta .., nja, hellre kaffe. Eller varm choklad (ja, jag vet .., det är mjölk också).

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Elisabet

      Nu var det inte "mjökl", utan en nyttig dryck mot benskörhet som vi dricker ibland. Mjölk, kallas det.

      Ibland dricker vi finsk Aito. De'du!

      😇😄

      Radera
  4. Nä du blev inte i influenser.
    Du blev mätt! Å kanske belåten.

    Wasa 100 års bröd. Vad är det för smak och sort?

    SvaraRadera
  5. @Turtlan.

    Det är havssalt, linfrön och vallmofrön. Så gott!

    Mätt, vet jag inte. Men belåten.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.