.. och lätt mellanmål efter långpromenaden, intas i solen på patio väst.
Wasa:s 100-årsjubileumsbröd, Grilstads lufttorkade skinka och ett glas mjölk från Norrmejerier (Ekologisk, förstås.). Frukt till efterrätt.
Blev jag influencer nu?
*****
Du skriver så fint om maten! Som om du njöt av den. Härligt!
SvaraRadera@Eva Nygren
RaderaDet är en influencers uppgift. 😇
Hej Bert,
SvaraRaderaDet är du nog redan lite grann, tycker jag.
(Men det står det fel däruppe - 2020, det
kan det inte vara allraredan!)
Kul (och snygg) vinterinstallation i bak-
grunden, är det något som ska/kan illuminera
den "mörka" norrbottniska natten månne? Eller
är det bara en gåva av omtanke, något över-
lämnat av Påskharen?
Hur som ...
Önskar en God, Glad och Frisk
påsk
till er båda!
@thord wiman
RaderaJodu - tiden går. 2020 är inte fejk njos.
Installationen är en lysande historia. Laddas av ljuset. Tänds automatiskt i mörker. Sitter där och tittar in i stugan på kvällarna.
Ha en skön påsk du också.
Jo, men det ser härligt ut, men mjökl till detta .., nja, hellre kaffe. Eller varm choklad (ja, jag vet .., det är mjölk också).
SvaraRadera@Elisabet
RaderaNu var det inte "mjökl", utan en nyttig dryck mot benskörhet som vi dricker ibland. Mjölk, kallas det.
Ibland dricker vi finsk Aito. De'du!
😇😄
Nä du blev inte i influenser.
SvaraRaderaDu blev mätt! Å kanske belåten.
Wasa 100 års bröd. Vad är det för smak och sort?
@Turtlan.
SvaraRaderaDet är havssalt, linfrön och vallmofrön. Så gott!
Mätt, vet jag inte. Men belåten.