Mat och sån't

tisdag, april 04, 2023

Blandad kompott

Lunch med kompisar på Bistron. Snack om allt från löjrom, Andrea Bocellis konsert, Sveriges regering, med mera, till de mentalt outvecklade småpojkarna Putler och Trumpen. 

Pizzaställen pratade vi också om, liksom de tre nya restaurangena i stan. Ja, det rörde sig om mycket och blev en tvåtimmarssittning över rödbetsgravad lax med syrade endiver, sockerärtor och dillstuvad potatis. Dagens rätt som balans till allt elände i världen.


*****

6 kommentarer:

  1. Vilken elegant lunch. Kanske måste prova stället. Jag är ju granne med Bistron.

    SvaraRadera
  2. @Gunnel

    Bra och trevligt ställe.

    SvaraRadera
  3. Anonym00:07

    Ser gott ut! Eller.: det låter gott. När jag växte upp fick vi ibland gravad röding från Dikanäs. Minns ännu hur vansinnigt gott det var, särskilt på tunnbröd. / Elisabet via mobilen.

    SvaraRadera
  4. @Elisabet

    Det var väldigt gott. Och den mest färgglada mat jag ätit.

    Inte ett enda spår av koriander eller chili heller. 😊

    SvaraRadera
  5. Komplett komp(l)ott!

    SvaraRadera
  6. @Annika B

    Såkan man också säga. ;-)

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.