Pizzaställen pratade vi också om, liksom de tre nya restaurangena i stan. Ja, det rörde sig om mycket och blev en tvåtimmarssittning över rödbetsgravad lax med syrade endiver, sockerärtor och dillstuvad potatis. Dagens rätt som balans till allt elände i världen.
Vilken elegant lunch. Kanske måste prova stället. Jag är ju granne med Bistron.
SvaraRadera@Gunnel
SvaraRaderaBra och trevligt ställe.
Ser gott ut! Eller.: det låter gott. När jag växte upp fick vi ibland gravad röding från Dikanäs. Minns ännu hur vansinnigt gott det var, särskilt på tunnbröd. / Elisabet via mobilen.
SvaraRadera@Elisabet
SvaraRaderaDet var väldigt gott. Och den mest färgglada mat jag ätit.
Inte ett enda spår av koriander eller chili heller. 😊
Komplett komp(l)ott!
SvaraRadera@Annika B
SvaraRaderaSåkan man också säga. ;-)