Mat och sån't

lördag, november 04, 2023

Här har ...

.. det ugnsstekta reninnanlåret precis tagits ur ugnen. Och såsen, en blåbärsreduktion, är klar och avsmakad. Bistrosalladen kompletteras med mangokuber.

Nu väntar vi bara på att potatisgratängen med Västerbottenost ska få rätt färg.

Under tiden serveras löjromskrustader och ett glas vitt. Till steken serveras en myt.

Mmmmmmm ........

Ute snöar det till ingen nytta. För imorgon ska det regna.


*****
Uppdatering: Såhär blev det. 


4 kommentarer:

  1. Kristina13:10

    Ljusstaken känns igen - är det månne en vinterdito?

    SvaraRadera
  2. @Kristina

    Vet inte om det är en vintermodell. Har aldrig reflekterat över det.
    Men vi har en helröd julmodell också.

    SvaraRadera
  3. Anonym12:33

    Vad tyckte ni om Myth? Flaskan ser så spännande ut 😀
    / Carin

    SvaraRadera
  4. @Carin

    Överraskande bra, faktiskt. Jag är ofta lite tveksam när saker säljs på andra meriter än den huvudsakliga. I detta fall flaskdesignen. Men klart godkänt, skulle jag säga. Bra pris också. 119:-

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.