Mat och sån't

lördag, december 23, 2023

Julen anländer

Färskskuren för egen hand. Rödkålssallad.

Självlagad skinka på gång.



Inlägget kan innehålla spår av ironi.

*****

4 kommentarer:

  1. Åsa16:35

    Det såg smarrigt ut, och sen åkerbärslikören, wow säger jag, åkerbär är bästa bären men har inte sett dem här i Hälsingland, plockade mycket när vi var ute på Trundön i min barndom, men då var det inte tal om likör precis, mamma kokade sylt på dem.
    Det går ingen nöd på er denna jul ser jag, haha. God Jul på er uppe i Luleå.

    SvaraRadera
  2. @Åsa

    God Jul till dig.

    SvaraRadera
  3. Eliza11:56

    God Jul till Er🎅

    SvaraRadera
  4. @Eliza

    Tack detsamma till er.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.