Mat och sån't

torsdag, december 14, 2023

Klart

Råneåpepparkakorna
gräddade och förpackade i lämpliga askar, sorterade efter utseende. Stor variation förekommer. Fula kakor i ful burk. Snygga i snygg. Närmare 200 stycken blev det. Kommer att räcka till påsk.

*****

4 kommentarer:

  1. Såg Maud Onnemarks recept på dessa pepparkakor och ska baka dem i morgonkväll. Men hjälp, vilken tid det tar att grädda dem. Gör du dubbel sats får du stå i timmar väl?

    SvaraRadera
  2. Rättelse: Onnermark, heter hon.

    SvaraRadera
  3. @Elisabet

    Har man varmluftsugn så kan man ju ställa in två plåtar åt gången. Men det tar tid. Förnekas inte.

    SvaraRadera
  4. Bert Bodin: Ja, det har vi ju! Det tänkte jag inte ens på.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.