Mat och sån't

fredag, oktober 11, 2024

UFO

Så har jag påbörjat boken UFO, av Clas Svahn. 

Jag kan inte säga att jag tror på utomjordiska besök fullt ut, men jag är fascinerad av de händelser som talas om i boken. Berättelser från olika ställen i världen (även i Sverige och i Norrbotten). 

Clas Svahn är heller inte fullkomligt 'troende' utan försöker seriöst forska i fallen.

Jag lyssnade på honom under en Kontextkväll i september. 

Intressant är det.

 
*****

5 kommentarer:

  1. Anonym20:23

    Världens nu mest beforskade kontaktfall Chris Bledsoe har medvetet utelämnas av författaren och gör boken obsolet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Blyger
      Börjar man blanda in gud - då blir det obsolet.

      Radera
    2. Anonym11:50

      Vatikanen är redan inblandat i Chris Bledsoes fall och de är i branschen Gud. Likaså är FBI, NASA, CIA, DIA och universitet inblandade i Bledsoes fall. Blir Bledsoe obsolet då? Förstår du inte att författaren Clas Svahn utelämnat Bledsoe för att hans fall går emot vad Svahn hävdar? Bledsoes fall har skakat världen mer än de flesta andra närkontakters. Därför blir Svahns boktitel felaktig när han utelämnat just den närkontakt som verkligen skakat världen i nutid.

      Svahn håller sig inte utanför andlighet. 28 oktober 2024 klockan 21:00 på SVT1 sänds en ny dokumentär i två delar. Där bjuder Svahn hem en energihealer som sysslar med andlighet. En lång lila utomjording besökte henne i hennes sovrum.

      Radera
  2. Ja, det vore väl väl magstarkt att tro att vi är de enda i universum. Ska bli intressant att få ta del av din recension av boken.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.