Mat och sån't

måndag, april 20, 2020

Naturligtvis ...

.. blev det våfflor idag. Det är ju måndag. Med hemgjord hjortronsylt och färskvispad grädde.


*****

2 kommentarer:

  1. Våfflor .., himmel så gott det är! Min mamma gräddade ofta våfflor. Under en semestervecka hemma i Malå och med två småtöser, gräddade mamma våfflor nästan varje dag, till flickornas stora förtjusning.
    När vi skulle åka söderut igen, till Kungsängen, blev det våfflor till frukost och jag kände väl att nu var det nästan på gränsen till för mycket.
    Nåja. Vi åt och var glada.
    Sen körde vi till Lycksele för att säga hejdå till exets pappa, Sture.
    Han var så glad att träffa oss alla och nu ville han prompt bjuda oss på kaffe och lite gott innan vi körde vidare. Jag behöver väl inte säga vad vi bjöds på? Just det. Våfflor.

    SvaraRadera
  2. @ Elisabet

    Och det är så skönt att grädda dem utomhus, på terassen. Då slipper man oset.

    SvaraRadera

Välkommen att kommentera.