Mat och sån't

tisdag, december 17, 2019

Och så såg ...

.. älgköttbullarna dagens ljus. Eller mörker.

Goda.
Förstås.

Kryddade med enbär, spiskummin, salt och peppar, lite senap och vitlök.

De'du!

*****

6 kommentarer:

  1. Älgfärs var det vi alltid hade till köttbullar hemma. Så vanvettigt goda!! (Minns jag öht att mamma någon enda gång köpte vanlig köttfärs? Jag tror inte det.)

    SvaraRadera
  2. @Elisabet

    Vanlig köttfärs ses heller inte här mer än vid något enstaka tillfälle. Högst en gång per år. Högst.

    SvaraRadera
  3. Men här. Jag köper alltid köttfärs till halva priset och fryser in. Älgfärs är ju så vanvettigt dyrt och säljs så lite av .., så tyvärr, för älgfärsen är ju bra mycket godare!

    SvaraRadera
  4. @Elisabet

    Jag uppskattar att vi har "obegränsad" tillgång till både älg och ren i våra trakter.

    SvaraRadera
  5. Kommer förbi ensväng tror jag å smakar ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Turtlan

      Välkommen. Men i mellandagarna har de nog tagit slut.

      Radera

Välkommen att kommentera.