tisdag, december 17, 2019

Och så såg ...

.. älgköttbullarna dagens ljus. Eller mörker.

Goda.
Förstås.

Kryddade med enbär, spiskummin, salt och peppar, lite senap och vitlök.

De'du!

*****

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Älgfärs var det vi alltid hade till köttbullar hemma. Så vanvettigt goda!! (Minns jag öht att mamma någon enda gång köpte vanlig köttfärs? Jag tror inte det.)

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Vanlig köttfärs ses heller inte här mer än vid något enstaka tillfälle. Högst en gång per år. Högst.

Elisabet. sa...

Men här. Jag köper alltid köttfärs till halva priset och fryser in. Älgfärs är ju så vanvettigt dyrt och säljs så lite av .., så tyvärr, för älgfärsen är ju bra mycket godare!

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Jag uppskattar att vi har "obegränsad" tillgång till både älg och ren i våra trakter.

Turtlan sa...

Kommer förbi ensväng tror jag å smakar ;-)

Bert Bodin sa...

@Turtlan

Välkommen. Men i mellandagarna har de nog tagit slut.