måndag, april 16, 2012

- Jag tror aldrig vi ...

.. har haft så här mycket, sa Micke när ha gick hem för dagen. I alla fall inte under 2012... Ja inte under 2011 heller.

Vi har lyckats ställa till drygt 200 resebokningar bara idag!

Det känns.

*****

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Imponerande! Aldrig i livet att jag skulle klara av ert arbete!
Men det finns ett som har min absoluta beundran .. ett yrke, alltså.

F l y g le d a r n a.

Bert Bodin sa...

Elisabet: Tänk - Flygledare hade jag en gång tänkt bli. Men jag föll i första testet.

Bert Bodin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Turtlan sa...

Jag med! Jag brukar säga att det hade varit mitt önskeyrke. Märkligt vad jag fått det ifrån? Ingen aning. Men min förmåga att plugga matte och fysik hade nog inte fixat det.

Men att vara sjuksköterska är också att hålla många bollar (flygplan) i luften :-)

Bert Bodin sa...

Turtlan: Bollar i luften är det också för oss. Ibland landar de för snabbt,ibland svävar de runt alldeles för länge. Många studsar.

Elisabet. sa...

Bert och Turtlan: vi jonglerar också .., det är ATG, Lotto, Bomben, posten och kassan - allt på en gång ibland - men långt ifrån era områden!

Eller på ett annat sätt.

och tänk att vara flygledare och börja tänka på semestern och så glömmer man bort nåt plan .., det skulle GARANTERAT hända mig ,-)

Bert Bodin sa...

Elisabet: Ibland när jag står i duschen kommer jag på saker som jag glömt. Något som vi exempelvis bör komma ihåg är att vi har många icke svenska medborgare som kunder. Många av dem reser inte lika fritt som vi svenskar överallt på jorden, utan behöver massor med formaliteter i form av visum, inbjudningar, certifieringar och annat. Det har hänt att jag kommit på sådant lite försent, eller på gränsen till försent och med hjärtat i halsgropen fått ordna upp det i sista stund. Prova det med Kazachstans ambassad i London, t.ex.