tisdag, december 15, 2015

Full fart ...

.. på jobbet. Njae - Inte direkt. I alla fall inte bland kollegerna. På våra affärsreseavdelningar avtar alltid stressen när man kommer in i mitten av december. Inte helt, förstås. Men tidvis.

Våra hundvänner, som ibland får följa med till jobbet, älskar dock att inte ta det lugnt. Tvärtom. Till synes outtröttliga tumlar Vante och Gunvald omkring i rasande fart, där en kamera inte hänger med.

Skönt att jag hade det så ordnat att jag hann med dagens jobb utan att behöva lämna något. För en gångs skull. Dessutom hade jag lunchträff. Vi har en ansiktsboksgrupp (FB), som består av gamla (Jo, de börjar bli det.) kolleger från ett tidigare jobb. De jobbar nu inom vården, eller på Skattemyndigheten och andra verksamheter. Träffas gör vi sporadiskt, men minst en gång per kvartal. För att summera våra liv, hittills. För att höra skvaller om andra i gruppen, som inte var med. Nej - inget elakt.

Jag gick hem när vi sagt god jul och kramats, bytte om till ledigare klädsel, inklusive långkalsonger (Vi har ju fått vinter.) och gav mig ut på en fotvandring, för att få luft och motion. Och jag ska inte förneka .... För att uppfylla kravet från företagets julklapp till var och en i personalen.

Man vet ju aldrig. Chefen kanske är uppkopplad.
*****

Inga kommentarer: